Locatie

Restaurant De 3 Harinkjes is gemakkelijk te vinden in Hindeloopen; aan de zeedijk schuin tegenover het blauwe reddingsboothuis. Per auto is Restaurant De 3 Harinkjes goed bereikbaar; het dichstbijzijnde parkeerterrein is op loopafstand, vlakbij de haven. Dit parkeerterrein is vrij toegankelijk. Via het openbaar vervoer is Hindeloopen bereikbaar met de trein.

Elfstedenstad Hindeloopen is erg in trek bij toeristen en watersporters die veelal in het voor-, najaar en de zomer deze schilderachtige elfstedenstad bezoeken. Hindeloopen heeft een grote jachthaven en de haven waar veel passanten aanmeren voor een verblijf in Hindeloopen.

Ook is er voldoende cultuur en bezienswaardigheden. Zo is er de Westertoren uit 1593, de hervormde kerk uit 1632, het Museum Hindeloopen en het Eerste Friese Schaatsmuseum. Hindeloopen had vroeger zijn eigen klederdracht. Tegenwoordig toont alleen de folkloristische zang- en dansgroep "Aald Hielpen" de klederdracht nog bij optredens in Hindeloopen of ver daarbuiten, tot Amerika en Japan toe. Ook de Hindelooper schilderkunst is wereldwijd bekend. In Hindeloopen wordt een eigen taal gesproken, het Hylpers.

Reddingshuisje

  

Contact gegevens

0514 - 522222
06 57 61 81 29
info@de3harinkjes.nl
Buren 37 - 39
8713 KC Hindeloopen

Openingstijden

 

Beste gasten,

U bent van harte welkom bij Restaurant de 3 Harinkjes. We serveren vlees- vegetarische- en visgerechten!

Volg ons ook op Facebook of Instragram voor tips en aanbiedingen.

 

Openingstijden:

 

maandag           :     ---

dinsdag              :      ---

woensdag          :     17:00 tot 22:00           

donderdag         :     17:00 tot 22:00

vrijdag               :     17:00 tot 22:00

zaterdag            :     17:00 tot 22:00

zondag               :     17:00 tot 22:00

                                      

Graag tot ziens!!

 
Met gastvrije groet,

Stefan, Boukje en team

 

Ook voor speciale gelegenheden van harte welkom!!

Bijvoorbeeld voor een feestje, koud/warm buffet, workshops, groepen, teambuilding, diner met familie of met personeel/collega's, vergadering etc. zijn wij altijd geopend. Dit  graag van te voren even reserveren.

Voor catering kunt u ook het gehele jaar door bij ons terecht.  Salades, koud/warm buffet, Bbq enz. wij verzorgen dit graag voor u.

Voor meer informatie/vragen/suggesties  kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend mailen naar info@de3harinkjes.nl of even bellen met Stefan de Jong of Baukje van der Veen, tel.nr. 06 57 61 81 29. We denken graag met u mee!

Hindeloopen