reserveer een tafel

Het is het mogelijk om online een tafel te reserveren. Klik op de button om een reservering te maken.

vacature

Binnen ons team is er ruimte voor uitbreiding. Wij zoeken:

- een zelfstandig werkend kok.

Wij bieden een up to date keuken, prima salaris en arbeidsvoorwaarden,  een goed ge-olied team, er is ruimte voor eigen initiatief, creativiteit en ook passie voor het vak wordt zeer gewaardeerd. Voor vragen, informatie en/of sollicitatie graag kontakt opnemen met Yneke van Dillen, tel. 06 27285452 of mailen naar info@de3harinkjes.nl

 

- een tweetal vakantie/weekendmedewerkers voor zowel in de keuken als ook in de bediening.

Wij bieden een veilig omgeving, goede begeleiding en een gezellig en inspirerend team. Veel gelegenheid om te leren. Voor vragen, informatie en/of sollicitatie kun je kontakt opnemen met Yneke van Dillen,  tel. 06 27285452 of mailen naar info@de3harinkjes.nl

 

RSS

Nieuws

Contact gegevens

0514 - 522222
06 28 23 87 26
info@de3harinkjes.nl
Buren 37 - 39
8713 KC Hindeloopen

Openingstijden

 

 Beste gasten,

Recentelijk hebben we de bar en het restaurant op de begane grond gerestyled.  Wij verheugen ons u  te mogen ontvangen in een nieuwe frisse ambiance.

Van harte welkom!! Restaurant de 3 Harinkjes; vlees, vis en meer......

Volg ons ook op  twitter en facebook voor tips en aanbiedingen.

 

Openingstijden:

zaterdag:  vanaf 17.00 uur

zondag   :   vanaf 17.00 uur

maandag: vanaf 17.00 uur

 

Graag tot ziens!!

 
Met gastvrije groet,

Ton, Yneke en team

 

 Ook voor speciale gelegenheden van harte welkom!!

Bijvoorbeeld voor een feestje, koud/warm buffet, high tea, workshops, groepen, teambuilding, diner met familie of met personeel/collega's, vergadering etc. zijn wij altijd geopend. Dit  graag van te voren even reserveren.

Voor catering kunt u ook het gehele jaar door bij ons terecht.  Salades, koud/warm buffet, Bbq enz. wij verzorgen dit graag voor u.

Voor meer informatie/vragen/suggesties  kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend mailen naar info@de3harinkjes.nl of even bellen met Ton van Dillen, tel.nr. 06 28 23 87 26 of Yneke van Dillen, tel.nr. 06 27 28 54 52. We denken graag met u mee!

Hindeloopen